• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Ciencias básicas
    • Facultad de Química e Ingeniería Química
    • Search
    •   DSpace Home
    • Ciencias básicas
    • Facultad de Química e Ingeniería Química
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisorThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisor

    Discover

    Author
    Nuñez Ochoa, Maribel Silvia (1)
    SubjectCuyes (1)
    https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.02 (1)
    https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01 (1)
    Secado (1)
    Tarwi - Utilización (1)
    ... View MoreDate Issued
    2020 (1)


    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Evaluación del tiempo de secado del tarwi y su porcentaje de sustitución en grasa animal para la elaboración de hamburguesa de cuy 

    Nuñez Ochoa, Maribel Silvia (Universidad Nacional Mayor de San Marcos, 2020)
    Actualmente la industria de alimentos oferta un gran número de nuevos productos nutritivos, bajos en grasas y novedosos, los cuales van de la mano con las tendencias actuales en el rubro alimentario, satisfaciendo los ...
    Acceso abierto

    Contacto:  cybertesis@unmsm.edu.pe

     

     


    Contacto:  cybertesis@unmsm.edu.pe