• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • Ciencias básicas
    • Facultad de Química e Ingeniería Química
    • Search
    •   DSpace Home
    • Ciencias básicas
    • Facultad de Química e Ingeniería Química
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisorThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_advisor

    Discover

    Author
    Quispe Salazar, Edgar Fernando (1)
    Rentería Culqui, Gísvel Magdiél (1)Subject
    Aceites vegetales (1)
    Carne - Preservación (1)
    Cuyes (1)
    https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.04.02 (1)
    https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01 (1)
    Orégano (1)Probióticos (1)Ácido láctico (1)... View MoreDate Issued2019 (1)


    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Uso del ácido láctico y aceite esencial de orégano (Origanum Vulgare) en la conservación de carne precocida de cuy, suplementada con probióticos 

    Quispe Salazar, Edgar Fernando; Rentería Culqui, Gísvel Magdiél (Universidad Nacional Mayor de San Marcos, 2019)
    Propone el uso del aceite esencial de orégano y ácido láctico para la conservación de carne precocida de cuy, producida con suplementos probióticos. Se utilizaron 40 cuyes machos de la línea Perú de 56 días de edad, con ...
    Acceso abierto

    Contacto:  cybertesis@unmsm.edu.pe

     

     


    Contacto:  cybertesis@unmsm.edu.pe